Welkom bij ARAG

Het recht toegankelijk maken voor iedereen. Dát is waar we samen elke dag aan werken. Als goed werkgever bieden we daarom alle mogelijkheden om het beste van jezelf naar boven te halen zodat je optimaal kan bijdragen aan onze purpose. Hoe we dit doen, is stevig verankerd in 6 thema’s:

Ontdek vacatures

Over ARAG

ARAG is een internationaal, onafhankelijk familiebedrijf met 19 vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Australië. Het bedrijf werd in 1935 opgericht door de Duitse advocaat Hans-Heinrich Faßbender. In 1962 richtte ARAG in Nederland haar eerste buitenlandse vestiging op. Met onze rechtsbijstandsverzekering en ruim 800 professionals maken we het recht al meer dan 60 jaar toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

  • Onze missie

    Het recht toegankelijk maken en betaalbaar houden voor iedereen. Dat wilde Heinrich Faßbender, de oprichter van ARAG, met zijn bedrijf voor elkaar krijgen. “Ik wil ieder individu de mogelijkheid geven om voor zijn of haar rechten op te komen. Niet alleen de mensen die een advocaat kunnen betalen.” En dat willen we samen vandaag en morgen blijven doen.

  • Onze visie

    Het recht moet ervoor zorgen dat mensen goed met elkaar kunnen samenleven. Het recht is immers rechtvaardig in zichzelf. Daarom moet iedereen toegang tot goede juristen en advocaten hebben, die weten hoe ze de zaken weer voor je recht kunnen zetten. Bij ARAG zijn wij gedreven om mensen echt te helpen en doen het voor iets dat groter is dan onszelf: gelijke kansen voor iedereen. Dat geeft ons werk betekenis.

  • Onze ambitie

    Het is onze ambitie de beste juridische probleemoplosser van Nederland te zijn. Gedreven door onze pioniersgeest, vooruitziende blik, daadkracht, discipline en ons vertrouwen in openheid en eerlijkheid, maken wij elke dag gelijke kansen voor iedereen mogelijk. Wij kennen het recht door en door en leggen de lat elke dag hoog. Om zo het optimale resultaat voor onze klanten te bereiken. Onze dienstverlening is altijd persoonlijk, en digitaal als het kan.

Onze cultuur & waarden
Met onze zes 'ARAG Essentials' geven we richting aan hoe we samen werken. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen en bouwen op onze inzet en bevlogenheid. Én dat werkt wel zo goed en prettig.
ARAG in de samenleving
Bij ARAG geloven we in gelijke kansen. Niet alleen voor onze klanten, maar voor iedereen. Daarom dragen we, naast onze juridische support, ook graag breder bij aan onze samenleving.
Jouw nieuwe
werkomgeving
Jouw nieuwe
werkomgeving
Jouw nieuwe
werkomgeving
Jouw nieuwe
werkomgeving
Jouw nieuwe
werkomgeving
Zo leuk is werken
bij ARAG
Vind de baan<br />
die bij jou past!
Vind de baan
die bij jou past!

Ben jij er klaar voor? Om de uitdaging aan te gaan? Om (juridische) problemen goed op te lossen? Help anderen aan eerlijke kansen. En jezelf aan een mooie baan.

Ontdek vacatures