Starter

Een baan waarmee je direct goed begint. Samenwerkt met andere getalenteerde en ervaren collega’s en bijdraagt aan gelijke kansen en een betere maatschappij. Waarvoor je ook zelf alle waardering en mooie mogelijkheden terugkrijgt. Bijvoorbeeld door persoonlijk te groeien.

Ontdek vacatures

Ontdek wat Martijn
goed doet

Martijn is jurist bij ARAG. Hij vertelt je dat de verantwoordelijkheid en de vrijheid die hij bij onze club krijgt, hem erg aanspreken. Omdat hij daarmee écht het verschil kan maken. Kan halen waar zijn cliënten recht op hebben. Of in ieder geval een oplossing kan helpen vinden die voor iedereen passend is.

Meer verhalen
Arbeidsvoorwaarden

Zet jij je talent bij ons in om je klanten en collega’s elke dag verder te helpen? Dan krijg je daar bij ons veel voor terug. Naast een prima salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden hebben we ook aandacht voor jouw verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 • ARAG Academy

  Om je vakkennis en professionele vaardigheden verder te ontwikkelen, bieden we je via ARAG Academy intern en extern diverse opleidingsmogelijkheden. Samen met je leidinggevende ontwerp je jouw persoonlijke opleidings- en ontwikkelpad. De academy maakt alle doorgroeimogelijkheden en paden persoonlijk voor je inzichtelijk.

 • JongARAG

  JongARAG is het platform bij ARAG dat nieuwe collega’s helpt ontspannen en met elkaar in contact brengt. JongARAG organiseert sfeervolle informele en informatieve activiteiten met een educatieve twist. Van borrels tot een VAR-experience op de KNVB Campus. Ideaal om gezellig te netwerken, professionele kennis op te doen en je te blijven ontwikkelen. Zo helpt JongARAG een positieve en ondersteunende werkomgeving creeëren. Ook voor jou!

 • Salaris

  In onze vacatureteksten geven we duidelijk aan wat de salarisrange is voor de vacature waar jij interesse in hebt. Alle vermelde salarissen zijn gebaseerd op een fulltime dienstverband. Bij ARAG is dat 38 uur. Je kan in overleg ook kiezen om meer uren te werken. Bijvoorbeeld in ruil voor extra opbouw van roostervrije dagen of meer salaris. Minder werken kan ook.  Dit heeft vanzelfsprekend invloed op je uiteindelijke bruto maandsalaris. Naast 12 maandsalarissen krijg je bij ARAG ook een vaste 13e maand en 8% vakantiegeld.

 • Hybride werken

  Plaats- en tijdonafhankelijk werken noemen we binnen ARAG ook wel Smart Work@ARAG. En samen hebben we inmiddels bewezen dat we daar best goed in zijn. In overleg met je team en leidinggevende maak je goede afspraken. Samen kijk je hoe, waar, wanneer, met wie en met welke middelen jij optimale resultaten kunt behalen. Voor jezelf, je collega’s én voor je team. We komen je tegemoet in de kosten van het thuiswerken. Om je werk ook thuis goed te kunnen doen krijg je de beschikking over een laptop (HP), telefoon (Apple), muis en toetsenbord. Waar nodig regelen we ook nog een bureaustoel en beeldscherm.

 • Reiskostenvergoeding

  ARAG deelt mee in jouw reiskosten voor woon-werkverkeer over de dagen die je werkt. Je kunt kiezen voor een kilometervergoeding of NS-Business Card 2e klas. Is fietsen naar één van onze kantoren voor jou een optie? Dan kan ons fietsplan interessant voor je zijn.

 • Verlof

  Op basis van een fulltime dienstverband biedt ARAG je 25 vakantiedagen. Je kunt ook extra verlof bijkopen en daarmee je uren aanvullen. Verder hebben we goede regelingen voor bijzonder verlof, geboorteverlof, zorgverlof en onbetaald verlof.

 • Flexibele arbeidsvoorwaarden

  Wil je meer of minder uren werken? Of meer of minder verlofuren? Dat kan met onze flexibele arbeidsvoorwaardenregeling Flexar. Binnen Flexar kan je, in goed overleg, je arbeidsvoorwaarden aanpassen aan jouw wensen. Zo bieden we je altijd een arbeidsvoorwaardenpakket dat aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren

 • Vitaliteit

  Bij ARAG vinden we het belangrijk dat je mentaal, fysiek, sociaal en financieel fit blijft. Zo hou jij plezier in je dagelijkse werk. Heb jij hier ondersteuning bij nodig dan helpen we je daar graag bij. Dat doen we zelf of met de inzet van externe professionals bijvoorbeeld door het inschakelen van een psycholoog of financieel specialist.

  Heb je een sportabonnement via Bedrijfsfitness Nederland (BFNL)? ARAG zorgt dat je dan 20 euro korting kan krijgen op je maandelijkse contributie.

 • Pensioen & verzekeringen

  Bij ARAG hebben we een moderne pensioenregeling met een lage eigen bijdrage: slechts 3,5%. Pensioenopbouw bouw je op, op basis van een beschikbare premieregeling.

  Als nieuwe collega deel je mee in de door ons afgesloten collectieve ongevallenverzekering en kan je gebruik maken van collectiviteitskortingen op diverse andere verzekeringen. Uiteraard bieden we je extra korting op onze eigen rechtsbijstandverzekering.

Vakgebieden
Bij ARAG vorm je een team met meer dan 800 collega's, variërend van juristen en IT-ers tot analisten en verzekerings- en risicospecialisten. Een aantal vakgebieden hebben we hieronder voor je uitgelicht.
ARAG als werkgever
ARAG gelooft niet in het recht van de sterkste, maar in gelijke rechten. Iedereen moet zichzelf kunnen verdedigen en zijn recht kunnen halen. Daarom zijn we niet zomaar een advocatenkantoor of juridisch dienstverlener. Wij zijn probleemoplossers.
Job Alert
Job Alert

Automatisch op de hoogte blijven van vacatures en functies die voor jou relevant zijn? Ook dat is zo opgelost! Meld je aan voor onze e-mailservice en blijf op de hoogte van onze vacatures.

Job Alert
Vind de baan<br />
die bij jou past!
Vind de baan
die bij jou past!

Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan? Om (juridische) problemen goed op te lossen? Help anderen aan eerlijke kansen.
En jezelf aan een mooie baan.

Ontdek vacatures