Onze cultuur en Waarden

ARAG Essentials

Met onze zes ‘ARAG Essentials’ geven we richting aan hoe we samen werken. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen en bouwen op onze inzet en bevlogenheid. Én dat werkt wel zo goed en prettig.

Pioniersgeest. Openheid. Vooruitziende blik.
Daadkracht. Discipline. Eerlijkheid. 

In 1935 maakt ARAG, als een van de eerste bedrijven met rechtsbijstandverzekeringen, het recht toegankelijk voor iedereen. Die pioniersgeest zit verweven in ons DNA. En vormt tegelijk ook de basis voor onze toekomstige ambities en verdere groei. Met openheid vinden we onze business en ons aanbod steeds opnieuw uit. Om ook onze klanten anno nu beter te kunnen helpen. Ook focussen we, in een wereld die razendsnel verandert, niet op kortstondige trends. Maar op de lange termijn. Met een vooruitziende blik. Waarbij het welzijn van toekomstige generaties voor ons als familiebedrijf een belangrijke rol speelt.

We nemen samen de maatschappelijke verantwoordelijkheid om onze klanten nu en straks verder te helpen. Die motivatie geeft ons de daadkracht om samen relevante ideeën te blijven ontwikkelen en realiseren. Waarbij we onze resources gedisciplineerd inzetten en het potentieel van nieuwe technologie en slimmere manieren van werken ten volle benutten. Zo tellen al onze ervaringen en vaardigheden op bij onze inclusieve en eerlijke manier van werken. En dat schept het vertrouwen waar alle klant, collega’s en partners van ARAG op kunnen bouwen.

Vind de baan<br />
die bij jou past!
Vind de baan
die bij jou past!

Ben jij er klaar voor? Om de uitdaging aan te gaan? Om (juridische) problemen goed op te lossen? Help anderen aan eerlijke kansen. En jezelf aan een mooie baan.

Ontdek vacatures