Maak alvast kennis
met je nieuwe collega’s

Hieronder vind je alvast een aantal video’s van verschillende ARAG medewerkers. Die het recht graag toegankelijk maken voor iedereen. En je persoonlijk vertellen hoe zij dat bij ARAG doen. Zelfstandig én samen met hun collega’s. Dus misschien binnenkort ook met jou!

Ontdek vacatures

Ontdek wat Martijn
goed doet

Martijn is jurist bij ARAG. Hij vertelt je dat de verantwoordelijkheid en de vrijheid die hij hier krijgt hem erg aanspreken. Omdat hij daarmee écht het verschil kan maken. Kan halen waar zijn cliënten recht op hebben. Of in ieder geval een oplossing kan helpen vinden die voor iedereen passend is.

Ontdek vacatures
Ontdek wat Sanne
goed doet

Sanne is jurist Algemeen Verbintenissenrecht bij ARAG. Zij vertelt je dat ze graag mensen bijstaat, ook in de rechtbank, en helpt conflicten op te lossen. Ook het sparren en de afwisseling  vindt ze leuk. Maar het belangrijkste vind ze, dat ze zo echt iets kan betekenen voor de maatschappij.

Ontdek vacatures
Ontdek wat Bianca
goed doet

Bianca is jurist Arbeidsrecht en Ambtenarenrecht bij ARAG. Ze vertelt je graag waarom ze heeft gekozen voor een écht familiebedrijf. Maar ook dat ze zich thuis voelt bij een bedrijf dat maatschappelijk onderneemt. Dat echt wil bijdragen. Ook aan haar eigen positieve ontwikkeling.

Ontdek vacatures
Vind de baan<br />
die bij jou past!
Vind de baan
die bij jou past!

Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan? Om (juridische) problemen goed op te lossen? Help anderen aan eerlijke kansen.
En jezelf aan een mooie baan.

Ontdek vacatures