ARAG in de samenleving

Bij ARAG geloven we in gelijke kansen. Niet alleen voor onze klanten, maar voor iedereen. Daarom dragen we, naast onze juridische support, ook graag breder bij aan onze samenleving.

Samen voor beter

Zo zijn we trotse partner van KNVB scheidsrechters, Hulphond Nederland, stichting (Gelijk)waardig herstel en Emma at Work. Ook veel lokale projecten dragen we een warm hart toe. Zo gaan we samen voor beter!

Gelijke kansen in onze maatschappij. Daar draagt ARAG graag aan bij.

Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA. Al sinds de oprichting van ons familiebedrijf in 1935 zetten we ons in voor gelijke kansen. Elke dag. Vanuit onze overtuiging dat iedereen toegang tot het recht moet hebben. Ook wie geen advocaat kan betalen. Als trotse partner van KNVB scheidsrechters, stichting (Gelijk)waardig herstel, Hulphond Nederland en Emma at Work dragen we ons steentje bij aan fairplay in de maatschappij. Daarnaast steunen we lokale projecten, zodat we beter samen en samen beter kunnen leven. Dat doet en voelt goed. Onze medewerkers dragen hier waar het kan graag aan bij, voor een gelijkwaardige en eerlijke samenleving.

KNVB scheidsrechters en ARAG. Samen supporter van fairplay!

ARAG draagt graag bij aan gelijke kansen. Aan fairplay in onze maatschappij. Ook op het voetbalveld. Daarom zijn we partner van de KNVB Scheidsrechters. En supporten we scheidsrechters in hun missie om iedereen eerlijk en met plezier te laten samenspelen. En dat doen we al meer dan 10 jaar.

Hulphond Nederland maakt met ARAG meedoen mogelijk.

Hulphond Nederland leidt honden op die mensen met een fysieke of psychisch zorgvraag verder kunnen helpen. Bijvoorbeeld om zelfstandig thuis te wonen. Maar ook om buiten zelfverzekerd de weg te vinden. Zo draagt Hulphond Nederland bij aan gelijke kansen in onze maatschappij en een beter toekomstperspectief. Wij zijn trots dat we dit belangrijke werk als partner mogen ondersteunen.

Emma at Work en ARAG dichten de kloof op de arbeidsmarkt.

Emma at Work ondersteunt samen met ARAG jongeren met een fysieke beperking en/of chronische aandoening naar een zelfstandige toekomst. Door ontwikkeling en training van jongeren via een programma waarin we hen voorbereiden op een (eerste) baan. Zo zorgen we ervoor dat ook deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt.

Samen aan de slag voor ouders in kinderopvangtoeslagaffaire.

(Gelijk)waardig Herstel is een stichting door en voor ouders en kinderen die zijn en worden geraakt door de kinderopvangtoeslagaffaire. Samen met onafhankelijke experts en o.a. ARAG als kennispartner, werken ze aan (gelijk)waardig herstel. Eigen regie, vertrouwen, neutraliteit en collectiviteit staan hierbij centraal.

Vind de baan<br />
die bij jou past!
Vind de baan
die bij jou past!

Ben jij er klaar voor? Om de uitdaging aan te gaan? Om (juridische) problemen goed op te lossen? Help anderen aan eerlijke kansen. En jezelf aan een mooie baan.

Ontdek vacatures