Student

Ben je nog bezig met je studie en op zoek naar een stageplek? Kom stage lopen bij ARAG! En ervaar zelf hoe het is om bij een dynamisch en klantgericht juridisch dienstverlener te werken.

Ontdek vacatures

Waarom stage lopen bij ARAG?

Je kan stage lopen op onze juridische afdeling of bij een van de ondersteunende afdelingen binnen ARAG. De teams bij ARAG zijn hecht en de bedrijfscultuur is informeel.

  • Je wordt begeleid door ervaren collega’s;
  • Goede koffie en verse muntthee;
  • Aantrekkelijke stagevergoeding: mbo € 500,- & hbo/wo € 750,- bruto p/m;
  • Je krijgt een laptop tijdens je stageperiode en telefoon indien nodig;
  • We zorgen dat je naast je stage ook tijd houdt voor je studieopdrachten, studentenvereniging, vrienden/familie en jouw favoriete sport;
  • In overleg bepaal je zelf je werkdagen- en tijden.
  • Stage lopen kan in Leusden, Roermond, Den Haag, Amsterdam of Rotterdam.

 

Ben jij jurist in opleiding?

Dan bieden wij in Leusden met enige regelmaat bijbanen aan. Deze vind je dan in ons vacatureoverzicht en we nodigen je van harte uit daarop gericht te reageren.

Ontdek wat Sanne
goed doet

Sanne is jurist Algemeen Verbintenissenrecht bij ARAG. Zij vertelt je dat ze graag mensen bijstaat, ook in de rechtbank, en helpt conflicten op te lossen. Ook het sparren en de afwisseling  vindt ze leuk. Maar het belangrijkste vindt ze, dat ze zo echt iets kan betekenen voor de maatschappij.

Meer verhalen
Vakgebieden
Bij ARAG vorm je een team met meer dan 800 collega's, variërend van juristen en IT-ers tot analisten en verzekerings- en risicospecialisten. Een aantal vakgebieden hebben we hieronder voor je uitgelicht.
ARAG als werkgever
ARAG gelooft niet in het recht van de sterkste, maar in gelijke rechten. Iedereen moet zichzelf kunnen verdedigen en zijn recht kunnen halen. Daarom zijn we niet zomaar een advocatenkantoor of juridisch dienstverlener. Wij zijn probleemoplossers.
Vind de baan<br />
die bij jou past!
Vind de baan
die bij jou past!

Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan? Om (juridische) problemen goed op te lossen? Help anderen aan eerlijke kansen.
En jezelf aan een mooie baan.

Ontdek vacatures