Student

Ben je nog bezig met je studie en op zoek naar een stageplek? Kom stage lopen bij ARAG! En ervaar zelf hoe het is om bij een dynamisch en klantgericht juridisch dienstverlener te werken.

Ontdek vacatures

Waarom stage lopen bij ARAG?

ARAG gelooft niet in het recht van de sterkste, maar in gelijke rechten.  Als er één ding is wat ons drijft, dan is het gerechtigheid. Juist ook voor die mensen die daar minder makkelijk aanspraak op kunnen maken.

Een stage bij ARAG is voor jou de geschikte manier om jouw opgedane theoretische kennis in de praktijk te brengen en inzicht te krijgen in jouw eigen kwaliteiten en ontwikkelpotentieel.  Na afloop van je stage weet jij meer over je eigen capaciteiten, wensen en ambities. En jij hebt met jouw frisse blik ons nieuwe inzichten gegeven. Klinkt goed toch?

Wanneer je je stage doorloopt bij ARAG;

  • bieden we je een plek om te leren met begeleiding vanuit enthousiaste en ervaren collega’s;
  • geven we samen met jouw de stage vorm op een manier die het beste bij jouw en onze doelen past;
  • kan dat in Leusden, Roermond, Amsterdam of Rotterdam;
  • zorgen we dat je naast je stage ook tijd houdt voor je studieopdrachten, studentenvereniging, vrienden/familie en jouw favoriete sport;
  • krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding: mbo € 500,- & hbo/wo € 750,- bruto p/m;
  • stellen we je een laptop en telefoon ter beschikking indien nodig;
  • bepaal je, in overleg, zelf je werkdagen- en tijden, waarbij ook thuiswerken mogelijk is;
  • staat er altijd goede koffie en verse muntthee voor je klaar en willen wij die ook graag voor je halen.

Jouw stage doorloop je op onze juridische afdeling of bij een van de ondersteunende (staf)afdelingen (finance, IT, verzekeren etc.) binnen ARAG. De teams bij ARAG zijn hecht en de bedrijfscultuur is informeel.

Jouw droomstage in je inbox

Voor stages beginnend in september, werven we tussen januari en mei; voor stages beginnend in februari is dat tussen oktober en december. Zie je nu geen openstaande stagemogelijkheid? Maak dan hier jouw jobalert aan met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!

Ontdek wat Sanne
goed doet

Sanne is jurist Algemeen Verbintenissenrecht bij ARAG. Zij vertelt je dat ze graag mensen bijstaat, ook in de rechtbank, en helpt conflicten op te lossen. Ook het sparren en de afwisseling  vindt ze leuk. Maar het belangrijkste vindt ze, dat ze zo echt iets kan betekenen voor de maatschappij.

Meer verhalen
Vakgebieden
Bij ARAG vorm je een team met meer dan 800 collega's, variërend van juristen en IT-ers tot analisten en verzekerings- en risicospecialisten. Een aantal vakgebieden hebben we hieronder voor je uitgelicht.
ARAG als werkgever
ARAG gelooft niet in het recht van de sterkste, maar in gelijke rechten. Iedereen moet zichzelf kunnen verdedigen en zijn recht kunnen halen. Daarom zijn we niet zomaar een advocatenkantoor of juridisch dienstverlener. Wij zijn probleemoplossers.
Vind de baan<br />
die bij jou past!
Vind de baan
die bij jou past!

Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan? Om (juridische) problemen goed op te lossen? Help anderen aan eerlijke kansen.
En jezelf aan een mooie baan.

Ontdek vacatures