Verzekeringen

De afdeling Verzekeringen verzorgt het complete verzekeringstraject voor onze klanten. Van aanmelding en acceptatie tot polisbeheer, dekkingsbeoordeling en uitbetaling.

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures in dit vakgebied.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Met een Job Alert informeren we je direct.
Highlights
 • Hybride werken

  Plaats- en tijdonafhankelijk werken noemen we binnen ARAG ook wel Smart Work@ARAG. En samen hebben we inmiddels bewezen dat we daar best goed in zijn. In overleg met je team en leidinggevende maak je goede afspraken. Samen kijk je hoe, waar, wanneer, met wie en met welke middelen jij optimaal kan presteren. Voor jezelf, je collega’s én voor je team. We komen je tegemoet in de kosten van het thuiswerken. Om je werk ook thuis goed te kunnen doen krijg je de beschikking over een laptop (HP), telefoon (Apple), muis en toetsenbord. Waar nodig regelen we ook nog een bureaustoel en beeldscherm.

 • Flexibele arbeidsvoorwaarden

  Wil je meer of minder uren werken? Of meer of minder verlofuren? Dat kan met onze flexibele arbeidsvoorwaardenregeling Flexar. Binnen Flexar kan je, in goed overleg, je arbeidsvoorwaarden aanpassen aan jouw wensen. Zo bieden we je altijd een arbeidsvoorwaardenpakket dat aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren.

 • Opleiding en persoonlijke ontwikkeling

  Om je vakkennis en professionele vaardigheden te onderhouden én te blijven ontwikkelen, bieden we je ruime opleidingsmogelijkheden. Samen met jouw leidinggevende ontwerp je jouw persoonlijke opleidings- en ontwikkelpad. Om jou hierin goed te faciliteren hebben we een eigen ARAG Academy die zorgt dat leren onderdeel is van je werk. De Academy biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen. Zowel vakinhoudelijk als gericht op je persoonlijke ontwikkeling.

 • Vitaliteit

  Bij ARAG vinden we het belangrijk dat je mentaal, fysiek, sociaal en financieel fit blijft. Zo hou jij plezier in je dagelijkse werk. Heb jij hier ondersteuning bij nodig, dan helpen we je daar graag bij. Dat doen we zelf of met de inzet van externe professionals bijvoorbeeld door het inschakelen van een psycholoog of financieel specialist.

 • Pensioen & verzekeringen

  Bij ARAG hebben we een moderne pensioenregeling met een lage eigen bijdrage: slechts 3,5%. Pensioenopbouw bouw je op, op basis van een beschikbare premieregeling. Als nieuwe collega deel je mee in de door ons afgesloten collectieve ongevallenverzekering en kan je gebruik maken van collectiviteitskortingen op diverse andere verzekeringen. Uiteraard bieden we je extra korting op onze eigen rechtsbijstandverzekering.

 • Onboarding

  Welkom! Bij jouw start leer je ARAG en de cultuur kennen. Je ontmoet collega’s en ontdekt alle ins-en-outs van onze organisatie, producten en diensten. De focus bij de onboarding ligt op de verbinding tussen jou en ARAG. Ons buddysysteem zorgt voor een goede begeleiding zodat je snel up-to-speed bent.

Je nieuwe
collega's
Je nieuwe
collega's
Je nieuwe
collega's
Je nieuwe
collega's
Je nieuwe
collega's
Jouw nieuwe
werkomgeving
Jouw nieuwe
werkomgeving
Jouw nieuwe
werkomgeving
Jouw nieuwe
werkomgeving
Jouw nieuwe
werkomgeving
Vind de baan<br />
die bij jou past!
Vind de baan
die bij jou past!

Ben jij er klaar voor? Om de uitdaging aan te gaan? Om (juridische) problemen goed op te lossen? Help anderen aan eerlijke kansen. En jezelf aan een mooie baan.

Ontdek vacatures