IT & Data Analytics

Business Information Technology Services (BITS) is verantwoordelijk voor de digitalisering van ARAG. Zij zorgen dat informatietechnologie het werk optimaal ondersteunt. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Dit zijn jouw mogelijkheden

Digital Innovator
Locatie Leusden, hybride
Salaris 3.438,- tot 5.402,-
Ervaring HBO

Ben jij die innovator die wil vernieuwen? Die fouten durft te maken?

Functioneel Applicatiebeheerder
Locatie Leusden, hybride
Salaris 3.438,- tot 5.895,-
Ervaring HBO

Met jou hebben we uitstekende ondersteuning en beheer van onze bestaande en nieuwe informatiesystemen.

Salesforce (SFI) Developer
Locatie Leusden, hybride, Brussel
Salaris 3.438,- tot 5.402,-
Ervaring HBO

Krijg jij energie van onderwerpen zoals Apex, Flows, API’s en DevOps, CI/CD én wil jij je graag verder ontwikkelen op het Salesforce platform?

Cloud Engineer
Locatie Leusden, hybride
Salaris 3.438,- tot 5.895,-
Ervaring HBO

Daag jij ons en jezelf uit nog meer uit de mogelijkheden van en met Microsoft Azure te halen?

Over IT & Data Analytics

 • IT

  Business Information Technology Services (BITS) is verantwoordelijk voor onze IT-organisatie, innovatie en ons projectmanagement. Georganiseerd vanuit 3 competence centers: IT Operations/ DataHub, Salesforce en Digital Innovation.

  BITS heeft een duidelijke doel: een veerkrachtige IT-omgeving opbouwen die ARAG in staat stelt wendbaar te zijn en snel te reageren op veranderende marktomstandigheden. Hiervoor investeren we naast geavanceerde technologieën ook in het doorontwikkelen van het gebruik hiervan.

  Daarbij blijft BITS ook de  datastrategie versterken en investeren in robuuste beveiligingsmaatregelen om de integriteit en vertrouwelijkheid van onze gegevens te waarborgen.

 • IT Operations/ DataHub

  Onder het IT Operations Competence Center vallen de activiteiten die te maken hebben met het dagelijks beheer van onze IT-omgeving. Hier werken onze servicedeskcollega’s en systeem- en applicatiebeheerders. DataHub heeft alles te maken met data en business intelligence. Onze BI- en dataspecialisten brengen hier op een unieke manier data samen en zetten deze data in om ons werk nog beter en slimmer uit te voeren.

 • Salesforce

  Salesforce is de belangrijkste IT-applicatie waar we binnen ARAG mee werken. Het is de kern van ons IT-landschap, waarin we al onze klantinformatie beheren en waar al onze bedrijfsprocessen samenkomen. Een team van projectmanagers, developers, analisten, beheerders en testers werkt agile samen.

 • Digital Innovation

  Binnen Digital Innovation werken we toe naar het optimaal gebruikmaken van technologie en software, om onze juridische diensten optimaal te verlenen. Hier innoveren onze collega’s en helpen zij ARAG, vanuit technologie gedreven projecten, in de digitale transformatie.

Highlights

 • Hybride werken

  Plaats- en tijdonafhankelijk werken noemen we binnen ARAG ook wel Smart Work@ARAG. En samen hebben we inmiddels bewezen dat we daar best goed in zijn. In overleg met je team en leidinggevende maak je goede afspraken. Samen kijk je hoe, waar, wanneer, met wie en met welke middelen jij optimaal kan presteren. Voor jezelf, je collega’s én voor je team. We komen je tegemoet in de kosten van het thuiswerken. Om je werk ook thuis goed te kunnen doen krijg je de beschikking over een laptop (HP), telefoon (Apple), muis en toetsenbord. Waar nodig regelen we ook nog een bureaustoel en beeldscherm.

 • Flexibele arbeidsvoorwaarden

  Wil je meer of minder uren werken? Of meer of minder verlofuren? Dat kan met onze flexibele arbeidsvoorwaardenregeling Flexar. Binnen Flexar kan je, in goed overleg, je arbeidsvoorwaarden aanpassen aan jouw wensen. Zo bieden we je altijd een arbeidsvoorwaardenpakket dat aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren.

 • Opleiding en persoonlijke ontwikkeling

  Om je vakkennis en professionele vaardigheden te onderhouden én te blijven ontwikkelen, bieden we je ruime opleidingsmogelijkheden. Samen met jouw leidinggevende ontwerp je jouw persoonlijke opleidings- en ontwikkelpad. Om jou hierin goed te faciliteren hebben we een eigen ARAG Academy die zorgt dat leren onderdeel is van je werk. De Academy biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen. Zowel vakinhoudelijk als gericht op je persoonlijke ontwikkeling.

 • Vitaliteit

  Bij ARAG vinden we het belangrijk dat je mentaal, fysiek, sociaal en financieel fit blijft. Zo hou jij plezier in je dagelijkse werk. Heb jij hier ondersteuning bij nodig, dan helpen we je daar graag bij. Dat doen we zelf of met de inzet van externe professionals bijvoorbeeld door het inschakelen van een psycholoog of financieel specialist.

 • Pensioen & verzekeringen

  Bij ARAG hebben we een moderne pensioenregeling met een lage eigen bijdrage: slechts 3,5%. Pensioenopbouw bouw je op, op basis van een beschikbare premieregeling. Als nieuwe collega deel je mee in de door ons afgesloten collectieve ongevallenverzekering en kan je gebruik maken van collectiviteitskortingen op diverse andere verzekeringen. Uiteraard bieden we je extra korting op onze eigen rechtsbijstandverzekering.

 • Onboarding

  Welkom! Bij jouw start leer je ARAG en de cultuur kennen. Je ontmoet collega’s en ontdekt alle ins-en-outs van onze organisatie, producten en diensten. De focus bij de onboarding ligt op de verbinding tussen jou en ARAG. Ons buddysysteem zorgt voor een goede begeleiding zodat je snel up-to-speed bent.

Je nieuwe
collega's
Je nieuwe
collega's
Je nieuwe
collega's
Je nieuwe
collega's
Je nieuwe
collega's
Jouw nieuwe
werkomgeving
Jouw nieuwe
werkomgeving
Jouw nieuwe
werkomgeving
Jouw nieuwe
werkomgeving
Jouw nieuwe
werkomgeving
Vind de baan<br />
die bij jou past!
Vind de baan
die bij jou past!

Ben jij er klaar voor? Om de uitdaging aan te gaan? Om (juridische) problemen goed op te lossen? Help anderen aan eerlijke kansen. En jezelf aan een mooie baan.

Ontdek vacatures